Met Ditacare thuiszorg hoeft u niet te verhuizen!

Missie

Ditacare Thuiszorg  is een kleine thuiszorgonderneming in Leiden met de missie dat verder gaat dan het verlenen van de essentiële zorg die u nodig heeft. wij verlenen zorg op een manier waarmee u niet alleen uw zelfrespect en waardigheid bewaken, maar we  streven  er met onze  dienstverlening naar dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Wij werken samen met gecertificeerde zorgverleners, waardoor we u elk gewenste vorm van zorg en gerelateerde diensten kunnen bieden.

Visie

Ditacare Thuiszorg  visie op zorgverlening is dat zelfredzaamheid centraal staan. Vanuit deze visie op zorg zet wij ons in om de zelfredzaamheid van mensen te versterken. Uiteindelijk wil iedereen zo lang mogelijk thuis blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving willen Ditacare Thuiszorg   daaraan bijdragen. Het bieden van directe zorg op maat en ondersteuning is daar een mogelijkheid voor.

Ervaring en Professionaliteit

Dankzij jarenlange ervaring bent u altijd verzekerd van de meeste passende zorg. Opgeleid en gediplomeerd in het vak. De juiste kennis en verstand van zaken.